El Programa Escola i Empresa arriba a més de 60.000 alumnes

El passat dimarts 27 de juny, vam celebrar la Jornada de cloenda del Programa Escola i Empresa del curs 2016-2017, on van assistir ponents i diversos centres participants. Va ser  un acte participatiu i d’intercanvi d’experiències, i també es va comptar amb una ponència duta a terme pel Sr. Eduard Vallory, director d’Escola Nova 21, centrada en les habilitats i competències dels individus aplicades al món educatiu i professional.

Aquest curs hem arribat a un total de 14.587 alumnes, un 56% més que al curs anterior, en un total de 395 sessions a centres d’arreu de Catalunya, que representen un 73% més respecte al curs anterior. Igualment,ha crescut el nombre de centres participants: si el curs anterior sumaven un total de 154, en el curs d’enguany han estat 253 centres que han participat al programa. La qualitat es manté molt elevada: els centres valoren el programa en el seu conjunt amb una nota de 9,29 sobre 10.

Pel que fa a la penetració de centres a Catalunya, hem passat del 12,16% al 19,67%, arribant per tant a cinquena part de tots els centres de Catalunya.

Durant la jornada, es va presentar un nou video amb testimonis de professors i alumnes sobre la seva experiència amb el Programa.

Més informació

Compartir

Similar Articles

Rebutgem les actuacions...Actuem moguts per l’imprescindible compromís de la societat civil vers les aspiracions...
Els empresaris responen...Els empresaris responen a la crida de FemCAT per generar més oportunitats laborals per a...
FemCAT organitza la...La jornada tindrà lloc dijous 13 de juliol, a les 19.00 h al Centre Ocupacional de la...
Renovació al Patronat i...Barcelona, 19 de gener de 2017. Avui a la tarda la Fundació Privada d’Empresaris...
La problemàtica de... José García Montalvo, catedràtic del Departament d’Economia i Empresa de la...