FemCAT organitza la jornada “Integració laboral de persones amb capacitats diverses”

La jornada tindrà lloc dijous 13 de juliol, a les 19.00 h al Centre Ocupacional de la Fundació Sant Tomàs, a Calldetenes-Vic

La jornada que organitzem és el resultat d’un procés d’aprenentatge, debat i intercanvi d’experiències que els propis empresaris de FemCAT hem dut a terme els darrers dos anys. Durant el darrer trimestre de 2016, vam organitzar diverses taules de diàleg sectorials, liderades per l´empresari Xim Raurich, on una vintena d’empreses vam intercanviar experiències, impressions i vam resoldre dubtes sobre els factors que han estat decisius per a l’èxit de les contractacions de  persones amb capacitats diverses.

Actualment, a Catalunya hi ha prop de 280.000 persones amb capacitats diverses en edat de treballar (Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, 2015). Tanmateix, aquest col·lectiu registra una baixa participació en el mercat laboral, el 35,9% a Catalunya (INE, 2015). Els empresaris i empresàries catalans volem contribuir a definir estratègies i fer propostes eficaces per facilitar-hi la seva incorporació.

El proper dia 13 de juliol a Calldetenes (Osona), volem exposar alguns dels aprenentatges i línies de treball que FemCAT ha definit en aquestes trobades, i sobretot  volem escoltar. Volem escoltar persones amb trajectòries laborals notables i capacitats diverses, com Anna Vives (Fundació Itinerarium),  Javier de Oña (DKV Integralia) i Mercè Cunill (TAC Osona). També escoltarem l’experiència en aquesta matèria de directius i empresaris, com Núria Basi (Grup Basi), Maria Jordà (Fundació Eurofirms), Cristóbal Colón (La Fageda) i Josep Santacreu (DKV).

La jornada està adreçada als empresaris i empresàries, tant d’Osona com de tota Catalunya, amb els quals cercarem les vies per tal que el mercat laboral sigui també un espai incloent, obert pel que fa a les oportunitats i on tothom pugui aportar-hi valor.

Programa

Compartir

Similar Articles

Rebutgem les actuacions...Actuem moguts per l’imprescindible compromís de la societat civil vers les aspiracions...
Els empresaris responen...Els empresaris responen a la crida de FemCAT per generar més oportunitats laborals per a...
El Programa Escola i...El passat dimarts 27 de juny, vam celebrar la Jornada de cloenda del Programa Escola i...
Renovació al Patronat i...Barcelona, 19 de gener de 2017. Avui a la tarda la Fundació Privada d’Empresaris...
La problemàtica de... José García Montalvo, catedràtic del Departament d’Economia i Empresa de la...