Assemblea General de FemCAT: renovació al Patronat i a la Presidència

Ahir dimarts, 22 de gener, va tenir lloc l’Assemblea Anual de FemCAT. Una cinquantena de membres van reunir-se a Barcelona, on es va dur a terme la renovació dels membres del Patronat i l’elecció de la nova Presidenta de la institució, la Sra. Elena Massot.

Seran Vicepresidents: Oriol Guixà, David Marín, Ariadna Marín i Germán Ramón-Cortés, i la Immaculada Amat seguirà com a Secretària. El President sortint, Sr. Pau Relat, va ser designat nou Patró d’Honor, que s’afegeix als anteriors presidents.

Així mateix, a l’Assemblea es va presentar la Memòria d’activitats del 2018, es va aprovar el tancament del pressupost del 2018 i també el pressupost del 2019.

En finalitzar l’Assemblea, es va celebrar una trobada amb el MH. President de la Generalitat, Quim Torra, i un sopar de treball amb l’H. Consellera d’Empresa i Coneixement, Maria Àngels Chacón.

FemCAT

FemCAT, fundació privada i independent, agrupa empresaris i empresàries amb la missió de fer de Catalunya un dels millors països del món. Un país competitiu, obert al món, amb capacitat emprenedora i d’innovació, cohesió social i sostenible al llarg del temps. Els membres de FemCAT, que ho són a títol individual, aporten el seu temps i saber fer per contribuir a resoldre els reptes del país. A FemCAT liderem projectes, participem en entitats vertebradores i proposem temàtiques que són rellevants per al futur de Catalunya.

Presidència sortint

Durant el mandat del Sr. Pau Relat, s’ha refermat la voluntat de FemCAT d’actuar sempre en positiu i a favor del país. Els dos àmbits de focalització del mandat, “Talent” i “Empresa és societat”, s’han desplegat amb una gran complementarietat. Així, amb els projectes centrats en la inserció laboral de persones amb diversitat funcional o en la implicació de l’empresa en prevenir l’abandonament escolar prematur, s’ha posat de manifest la necessitat d’identificar i desenvolupar el talent divers, que alhora contribueix a la cohesió social. També s’han impulsat nous projectes que creen ponts de diàleg i cooperació amb  organitzacions de diversos àmbits, com l’universitari amb el grau conjunt de la UPF i la UPC en Industrial Technologies and Economic Analysis, i el programa “Periodisme i Empresa”, que  apropa l’empresa als graduats en periodisme. Així mateix, s’ha donat continuïtat a iniciatives consolidades, com el suport al Barcelona Institute of Science and Technology, o els programes “Parlament i Empresa”, i “Escola i Empresa”, aquest darrer arribant a més de 70.000 alumnes de secundària de tot Catalunya en els seus 8 anys d’existència.

Presidència entrant

La Sra. Elena Massot Puey, va assumir ahir la presidència de FemCAT per als propers 2 anys. En aquesta nova etapa se seguirà treballant pels objectius fundacionals de FemCAT, aprofundint en els eixos  “Talent” i “Empresa és Societat”, i mantenint una relació constructiva i lleial amb les institucions públiques i empresarials, per contribuir a fer de Catalunya una de les societats més avançades.

Llicenciada en Administració d’Empreses (IQS) i en Dret (UOC), la Sra. Massot és Consellera Delegada de la promotora immobiliària Vèrtix, on ha desenvolupat tota la seva trajectòria amb diferents responsabilitats. És membre fundadora de FemCAT, i n’ha estat vicepresidenta els dos darrers mandats. També és vicepresidenta de l’Associació de Promotors i Constructors de Catalunya (Apce) i membre de la fundació Grup 7 de dones empresàries.

Foto: David Trepat

Nova composició del Patronat de FemCAT

Compartir

Similar Articles

BENCHMARKING CATALUNYA:...Nota de premsa FemCAT visita entitats exemplars de Girona i Olot amb l’objectiu...
Benchmarking Catalunya:...Empresaris i empresàries de FemCAT viatjaran a Girona i Olot amb l’objectiu de...
Nomenament del Dr....El Patronat de FemCAT, reunit el 14  de setembre de 2021, ha atorgat la distinció...
Aeroport, oportunitats...Model de país El debat sobre l’ampliació de l’aeroport ha saltat a l’arena...
Necessitem una...L’actual debat sobre l’ampliació de l’aeroport de Barcelona ens demostra la...