Assemblea General de FemCAT: renovació al Patronat i a la Presidència

Ahir dimarts, 22 de gener, va tenir lloc l’Assemblea Anual de FemCAT. Una cinquantena de membres van reunir-se a Barcelona, on es va dur a terme la renovació dels membres del Patronat i l’elecció de la nova Presidenta de la institució, la Sra. Elena Massot.

Seran Vicepresidents: Oriol Guixà, David Marín, Ariadna Marín i Germán Ramón-Cortés, i la Immaculada Amat seguirà com a Secretària. El President sortint, Sr. Pau Relat, va ser designat nou Patró d’Honor, que s’afegeix als anteriors presidents.

Així mateix, a l’Assemblea es va presentar la Memòria d’activitats del 2018, es va aprovar el tancament del pressupost del 2018 i també el pressupost del 2019.

En finalitzar l’Assemblea, es va celebrar una trobada amb el MH. President de la Generalitat, Quim Torra, i un sopar de treball amb l’H. Consellera d’Empresa i Coneixement, Maria Àngels Chacón.

FemCAT

FemCAT, fundació privada i independent, agrupa empresaris i empresàries amb la missió de fer de Catalunya un dels millors països del món. Un país competitiu, obert al món, amb capacitat emprenedora i d’innovació, cohesió social i sostenible al llarg del temps. Els membres de FemCAT, que ho són a títol individual, aporten el seu temps i saber fer per contribuir a resoldre els reptes del país. A FemCAT liderem projectes, participem en entitats vertebradores i proposem temàtiques que són rellevants per al futur de Catalunya.

Presidència sortint

Durant el mandat del Sr. Pau Relat, s’ha refermat la voluntat de FemCAT d’actuar sempre en positiu i a favor del país. Els dos àmbits de focalització del mandat, “Talent” i “Empresa és societat”, s’han desplegat amb una gran complementarietat. Així, amb els projectes centrats en la inserció laboral de persones amb diversitat funcional o en la implicació de l’empresa en prevenir l’abandonament escolar prematur, s’ha posat de manifest la necessitat d’identificar i desenvolupar el talent divers, que alhora contribueix a la cohesió social. També s’han impulsat nous projectes que creen ponts de diàleg i cooperació amb  organitzacions de diversos àmbits, com l’universitari amb el grau conjunt de la UPF i la UPC en Industrial Technologies and Economic Analysis, i el programa “Periodisme i Empresa”, que  apropa l’empresa als graduats en periodisme. Així mateix, s’ha donat continuïtat a iniciatives consolidades, com el suport al Barcelona Institute of Science and Technology, o els programes “Parlament i Empresa”, i “Escola i Empresa”, aquest darrer arribant a més de 70.000 alumnes de secundària de tot Catalunya en els seus 8 anys d’existència.

Presidència entrant

La Sra. Elena Massot Puey, va assumir ahir la presidència de FemCAT per als propers 2 anys. En aquesta nova etapa se seguirà treballant pels objectius fundacionals de FemCAT, aprofundint en els eixos  “Talent” i “Empresa és Societat”, i mantenint una relació constructiva i lleial amb les institucions públiques i empresarials, per contribuir a fer de Catalunya una de les societats més avançades.

Llicenciada en Administració d’Empreses (IQS) i en Dret (UOC), la Sra. Massot és Consellera Delegada de la promotora immobiliària Vèrtix, on ha desenvolupat tota la seva trajectòria amb diferents responsabilitats. És membre fundadora de FemCAT, i n’ha estat vicepresidenta els dos darrers mandats. També és vicepresidenta de l’Associació de Promotors i Constructors de Catalunya (Apce) i membre de la fundació Grup 7 de dones empresàries.

Foto: David Trepat

Nova composició del Patronat de FemCAT

Compartir

Similar Articles

Iniciativa pels IdiomesFEMCAT DEFENSA EL MULTILINGÜISME COM A CLAU PER A INTERNACIONALITZACIÓ  DE LES...
Multilingüisme per...Convocatòria de premsa Aquest dimecres 15 de Desembre, a les 10.00h,  FemCAT, ...
BENCHMARKING CATALUNYA:...Nota de premsa - FemCAT visita entitats exemplars de Barcelona i el Vallès Occidental...
BENCHMARKING CATALUNYA:...Nota de premsa FemCAT visita entitats exemplars de Girona i Olot amb l’objectiu...
Benchmarking Catalunya:...Empresaris i empresàries de FemCAT viatjaran a Girona i Olot amb l’objectiu de...