Benchmarking Catalunya: Cohesió social

Empresaris i empresàries de FemCAT viatjaran a Girona i Olot amb l’objectiu de (re)descobrir l’ecosistema empresarial, (re)apreciar la innovació de les empreses catalanes i (re)connectar amb la comunitat.

Un grup d’uns 30 empresaris i empresàries de FemCAT – Fundació d’Empresaris de Catalunya es desplaçarà del 6 al 7 d’octubre a Girona i Olot per visitar un total de 5 entitats que treballen de forma exemplar en promoure la cohesió social, en el marc del primer viatge de benchmarking de 2021. El tret de sortida es farà el dimecres 6 d’octubre amb un acte institucional conjunt amb la Fundació Girona-Est amb parlaments de l’alcaldesa de Girona, Marta Madrenas, el President de la Fundació Girona-Est, Jaume Sanabras, i la Presidenta de FemCAT, Elena Massot, a l’Auditori Palau de Congressos de Girona. L’acte anirà seguit d’un dinar popular al Pavelló Municipal Esportiu de Vilarroja, abans de dirigir-se cap a Olot per visitar Noel Alimentaria i la Unió Esportiva Olot. El programa continuarà el dious 7 d’octubre a Girona amb visites a Metalquimia i la Fundació per a la Creativació i finalitzarà amb una visita a Comexi.

FemCAT organitza cada dos anys un viatge de benchmarking amb l’objectiu d’observar de primera mà algun aspecte en què un país visitat és referent mundial. En el context actual i amb les restriccions per a viatjar a l’estranger, FemCAT ha transformat les limitacions de la COVID-19 en una ocasió de repensar l’oferta. Els viatges a Catalunya permetran als seus participants (re)descobrir l’ecosistema empresarial a Catalunya, (re)apreciar la innovació de les empreses catalanes, (re)connectar amb la comunitat FemCAT, tot i comparant-ho amb els aprenentatges dels viatges de benchmarking precedents.

Enguany, en lloc d’un únic viatge, la proposta constarà de tres viatges i es desenvolupa segons els quatre eixos de treball de FemCAT: Competitivitat, Cohesió social, Projecció al món, Emprenedoria i Innovació. El primer viatge se celebrarà entre Girona i Olot del 6 al 7 d’octubre de 2021 centrat en el tema de Cohesió social. El segon viatge tindrà lloc entre Barcelona i el Vallès Oriental del 30 de novembre a l’1 de desembre de 2021 al voltant dels eixos Emprenedoria i Innovació i Projecció al món. El tercer viatge serà al gener de 2021 a Lleida en relació a la Competivitat.

Des del 2007, s’han celebrat un total de 8 edicions, la darrera essent el 2019.

Per a més detalls relacionats amb premsa, contacteu premsa@femcat.cat.

Descarregar la nota de premsa.

Compartir

Similar Articles

BENCHMARKING CATALUNYA:...Nota de premsa FemCAT visita entitats exemplars de Girona i Olot amb l’objectiu...
Nomenament del Dr....El Patronat de FemCAT, reunit el 14  de setembre de 2021, ha atorgat la distinció...
Aeroport, oportunitats...Model de país El debat sobre l’ampliació de l’aeroport ha saltat a l’arena...
Necessitem una...L’actual debat sobre l’ampliació de l’aeroport de Barcelona ens demostra la...
Comunicat, març 2021Estan a punt d’esgotar-se els llocs presencials a l’XI Fòrum FemCAT! L’aforament...