Benchmarking Catalunya: Cohesió social

Empresaris i empresàries de FemCAT viatjaran a Girona i Olot amb l’objectiu de (re)descobrir l’ecosistema empresarial, (re)apreciar la innovació de les empreses catalanes i (re)connectar amb la comunitat.

Un grup d’uns 30 empresaris i empresàries de FemCAT – Fundació d’Empresaris de Catalunya es desplaçarà del 6 al 7 d’octubre a Girona i Olot per visitar un total de 5 entitats que treballen de forma exemplar en promoure la cohesió social, en el marc del primer viatge de benchmarking de 2021. El tret de sortida es farà el dimecres 6 d’octubre amb un acte institucional conjunt amb la Fundació Girona-Est amb parlaments de l’alcaldesa de Girona, Marta Madrenas, el President de la Fundació Girona-Est, Jaume Sanabras, i la Presidenta de FemCAT, Elena Massot, a l’Auditori Palau de Congressos de Girona. L’acte anirà seguit d’un dinar popular al Pavelló Municipal Esportiu de Vilarroja, abans de dirigir-se cap a Olot per visitar Noel Alimentaria i la Unió Esportiva Olot. El programa continuarà el dious 7 d’octubre a Girona amb visites a Metalquimia i la Fundació per a la Creativació i finalitzarà amb una visita a Comexi.

FemCAT organitza cada dos anys un viatge de benchmarking amb l’objectiu d’observar de primera mà algun aspecte en què un país visitat és referent mundial. En el context actual i amb les restriccions per a viatjar a l’estranger, FemCAT ha transformat les limitacions de la COVID-19 en una ocasió de repensar l’oferta. Els viatges a Catalunya permetran als seus participants (re)descobrir l’ecosistema empresarial a Catalunya, (re)apreciar la innovació de les empreses catalanes, (re)connectar amb la comunitat FemCAT, tot i comparant-ho amb els aprenentatges dels viatges de benchmarking precedents.

Enguany, en lloc d’un únic viatge, la proposta constarà de tres viatges i es desenvolupa segons els quatre eixos de treball de FemCAT: Competitivitat, Cohesió social, Projecció al món, Emprenedoria i Innovació. El primer viatge se celebrarà entre Girona i Olot del 6 al 7 d’octubre de 2021 centrat en el tema de Cohesió social. El segon viatge tindrà lloc entre Barcelona i el Vallès Oriental del 30 de novembre a l’1 de desembre de 2021 al voltant dels eixos Emprenedoria i Innovació i Projecció al món. El tercer viatge serà al gener de 2021 a Lleida en relació a la Competivitat.

Des del 2007, s’han celebrat un total de 8 edicions, la darrera essent el 2019.

Per a més detalls relacionats amb premsa, contacteu premsa@femcat.cat.

Descarregar la nota de premsa.

Compartir

Similar Articles

Iniciativa pels IdiomesFEMCAT DEFENSA EL MULTILINGÜISME COM A CLAU PER A INTERNACIONALITZACIÓ  DE LES...
Multilingüisme per...Convocatòria de premsa Aquest dimecres 15 de Desembre, a les 10.00h,  FemCAT, ...
BENCHMARKING CATALUNYA:...Nota de premsa - FemCAT visita entitats exemplars de Barcelona i el Vallès Occidental...
BENCHMARKING CATALUNYA:...Nota de premsa FemCAT visita entitats exemplars de Girona i Olot amb l’objectiu...
Nomenament del Dr....El Patronat de FemCAT, reunit el 14  de setembre de 2021, ha atorgat la distinció...