Comunicat, abril 2020

Aquesta és una setmana difícil per al nostre país. Mentre esperem que facin efecte les mesures de confinament i es tradueixin en millores en les estadístiques de persones contagiades i malaltes, el nostre sistema sanitari posa a prova la seva resiliència i el teixit empresarial fa front a circumstàncies fins ara desconegudes.

La llum, però, sempre s’obre pas. Les iniciatives solidàries en favor del sistema sanitari reben resposta empresarial i ciutadana digna d’ovació i un gran nombre de persones i empreses posen a disposició del país els seus recursos, coneixements i capacitats de producció i servei. La societat catalana ha demostrat històricament que és imaginativa, creativa i emprenedora, de nou aquesta vegada. No ens cansarem d’agrair cada gest, cada mà estesa.

Preservar la salut de les persones, trencar la cadena de contagis, mantenir l’equilibri del sistema sanitari, són objectius amb els quals estem plenament compromesos. El confinament i l’aturada empresarial representen sens dubte una greu crisi puntual, i hem de posar tots els esforços en aconseguir que no ens portin a una crisi estructural. Per alguns sectors empresarials, però, serà difícil una recuperació a curt termini. En els propers mesos, la creació de valor i el manteniment dels llocs de treball seran més urgents que mai: la millor manera de preservar els llocs de treball és fent possible la continuïtat de les empreses. Per aquest motiu demanem als nostres governants un diàleg constant i flexibilitat, rapidesa i claredat en l’estructuració de les mesures de suport.

Compartir

Similar Articles

Necessitem una...L’actual debat sobre l’ampliació de l’aeroport de Barcelona ens demostra la...
Comunicat, març 2021Estan a punt d’esgotar-se els llocs presencials a l’XI Fòrum FemCAT! L’aforament...
Comunicat, febrer 2021Els darrers dies hem viscut uns esdeveniments que lamentem profundament. FemCat defensa...
Memòria anual...Ja és disponible la memòria FemCAT 2020, amb un format nou i continguts multimèdia....
Comunicat, setembre 2020FemCAT manifesta la seva solidaritat amb el Molt Honorable President de la Generalitat de...