Comunicat, abril 2020

Aquesta és una setmana difícil per al nostre país. Mentre esperem que facin efecte les mesures de confinament i es tradueixin en millores en les estadístiques de persones contagiades i malaltes, el nostre sistema sanitari posa a prova la seva resiliència i el teixit empresarial fa front a circumstàncies fins ara desconegudes.

La llum, però, sempre s’obre pas. Les iniciatives solidàries en favor del sistema sanitari reben resposta empresarial i ciutadana digna d’ovació i un gran nombre de persones i empreses posen a disposició del país els seus recursos, coneixements i capacitats de producció i servei. La societat catalana ha demostrat històricament que és imaginativa, creativa i emprenedora, de nou aquesta vegada. No ens cansarem d’agrair cada gest, cada mà estesa.

Preservar la salut de les persones, trencar la cadena de contagis, mantenir l’equilibri del sistema sanitari, són objectius amb els quals estem plenament compromesos. El confinament i l’aturada empresarial representen sens dubte una greu crisi puntual, i hem de posar tots els esforços en aconseguir que no ens portin a una crisi estructural. Per alguns sectors empresarials, però, serà difícil una recuperació a curt termini. En els propers mesos, la creació de valor i el manteniment dels llocs de treball seran més urgents que mai: la millor manera de preservar els llocs de treball és fent possible la continuïtat de les empreses. Per aquest motiu demanem als nostres governants un diàleg constant i flexibilitat, rapidesa i claredat en l’estructuració de les mesures de suport.

Compartir

Similar Articles

BENCHMARKING CATALUNYA:...Nota de premsa - FemCAT visita entitats exemplars de Barcelona i el Vallès Occidental...
BENCHMARKING CATALUNYA:...Nota de premsa FemCAT visita entitats exemplars de Girona i Olot amb l’objectiu...
Benchmarking Catalunya:...Empresaris i empresàries de FemCAT viatjaran a Girona i Olot amb l’objectiu de...
Nomenament del Dr....El Patronat de FemCAT, reunit el 14  de setembre de 2021, ha atorgat la distinció...
Aeroport, oportunitats...Model de país El debat sobre l’ampliació de l’aeroport ha saltat a l’arena...