Comunicat, març 2021

Estan a punt d’esgotar-se els llocs presencials a l’XI Fòrum FemCAT! L’aforament molt limitat conjugat al programa d’alt nivell fa que els seients disponibles s’hagin omplert molt ràpidament. S’ha obert una llista d’espera i les persones que s’hi inscriguin seran avisades en cas que s’alliberi un lloc.

La digitalització com a estratègia de país, la col·laboració pública-privada i un projecte compartit amb empreses i ciutadania poden actuar com a impulsors d’una major eficiència de l’administració pública, fer possible la millora de la polítiques públiques i crear el context idoni per a la digitalització de les empreses. Amb ponents internacionals i locals, representants d’empreses i d’administracions públiques, l’XI Fòrum FemCAT “Societat Digital: reptes i oportunitats” vol contribuir a la generació d’una visió col·lectiva.

Us convidem a consultar les xarxes @FemCAT LinkedIn, Twitter i Instagram per a descobrir els ponents que compartiran la seva visió i experiència. Recordem que les intervencions seran emeses en directe via mitjans telemàtics a la pàgina web del Fòrum.

Compartir

Similar Articles

Necessitem una...L’actual debat sobre l’ampliació de l’aeroport de Barcelona ens demostra la...
Comunicat, febrer 2021Els darrers dies hem viscut uns esdeveniments que lamentem profundament. FemCat defensa...
Memòria anual...Ja és disponible la memòria FemCAT 2020, amb un format nou i continguts multimèdia....
Comunicat, setembre 2020FemCAT manifesta la seva solidaritat amb el Molt Honorable President de la Generalitat de...
Reivindiquem la nostra...Hem sabut avui que Nissan tanca les seves plantes a Catalunya. Ens dol aquesta notícia,...