Comunicat, març 2021

Estan a punt d’esgotar-se els llocs presencials a l’XI Fòrum FemCAT! L’aforament molt limitat conjugat al programa d’alt nivell fa que els seients disponibles s’hagin omplert molt ràpidament. S’ha obert una llista d’espera i les persones que s’hi inscriguin seran avisades en cas que s’alliberi un lloc.

La digitalització com a estratègia de país, la col·laboració pública-privada i un projecte compartit amb empreses i ciutadania poden actuar com a impulsors d’una major eficiència de l’administració pública, fer possible la millora de la polítiques públiques i crear el context idoni per a la digitalització de les empreses. Amb ponents internacionals i locals, representants d’empreses i d’administracions públiques, l’XI Fòrum FemCAT “Societat Digital: reptes i oportunitats” vol contribuir a la generació d’una visió col·lectiva.

Us convidem a consultar les xarxes @FemCAT LinkedIn, Twitter i Instagram per a descobrir els ponents que compartiran la seva visió i experiència. Recordem que les intervencions seran emeses en directe via mitjans telemàtics a la pàgina web del Fòrum.

Compartir

Similar Articles

Nomenament del Dr....El Patronat de FemCAT, reunit el 14  de setembre de 2021, ha atorgat la distinció...
Aeroport, oportunitats...Model de país El debat sobre l’ampliació de l’aeroport ha saltat a l’arena...
Necessitem una...L’actual debat sobre l’ampliació de l’aeroport de Barcelona ens demostra la...
Comunicat, febrer 2021Els darrers dies hem viscut uns esdeveniments que lamentem profundament. FemCat defensa...
Memòria anual...Ja és disponible la memòria FemCAT 2020, amb un format nou i continguts multimèdia....