Comunicat

15 d’octubre del 2019. La Comissió Delegada de la Fundació privada d’empresaris FemCAT, reunida en sessió extraordinària després de conèixer la sentència del Tribunal Suprem sobre els esdeveniments succeïts el setembre i octubre del 2017, manifesta que:

FemCAT ha expressat reiteradament el seu posicionament a favor del diàleg per a la resolució dels conflictes, especialment aquells de naturalesa política. La seva judicialització, així com el confinament de diversos líders cívics i polítics, no resoldran les reivindicacions expressades pacíficament pel moviment sobiranista català.

Per això, FemCAT fa una nova crida al diàleg que no s’hauria d’haver aturat mai, i a una solució política i pactada entre totes les parts. Una solució que també ha de permetre l’alliberament dels líders condemnats, entre ells l’empresari Jordi Cuixart.

En Jordi Cuixart és un empresari compromès i pacífic, un líder d’equips humans. Va començar des de zero una empresa industrial i, més recentment, va acceptar el repte de presidir una entitat cívica i social, l’Òmnium cultural. Ens consta que, en assumir aquesta posició, la seva més gran recança era no poder dedicar més temps al seu projecte empresarial, a la internacionalització i la innovació que, gràcies al talent present al seu equip, continuen amb força.

El nostre suport a la seva família i a totes les famílies dels altres condemnats.

 

Compartir

Similar Articles

BENCHMARKING CATALUNYA:...Nota de premsa FemCAT visita entitats exemplars de Girona i Olot amb l’objectiu...
Benchmarking Catalunya:...Empresaris i empresàries de FemCAT viatjaran a Girona i Olot amb l’objectiu de...
Nomenament del Dr....El Patronat de FemCAT, reunit el 14  de setembre de 2021, ha atorgat la distinció...
Aeroport, oportunitats...Model de país El debat sobre l’ampliació de l’aeroport ha saltat a l’arena...
Necessitem una...L’actual debat sobre l’ampliació de l’aeroport de Barcelona ens demostra la...