Comunicat

15 d’octubre del 2019. La Comissió Delegada de la Fundació privada d’empresaris FemCAT, reunida en sessió extraordinària després de conèixer la sentència del Tribunal Suprem sobre els esdeveniments succeïts el setembre i octubre del 2017, manifesta que:

FemCAT ha expressat reiteradament el seu posicionament a favor del diàleg per a la resolució dels conflictes, especialment aquells de naturalesa política. La seva judicialització, així com el confinament de diversos líders cívics i polítics, no resoldran les reivindicacions expressades pacíficament pel moviment sobiranista català.

Per això, FemCAT fa una nova crida al diàleg que no s’hauria d’haver aturat mai, i a una solució política i pactada entre totes les parts. Una solució que també ha de permetre l’alliberament dels líders condemnats, entre ells l’empresari Jordi Cuixart.

En Jordi Cuixart és un empresari compromès i pacífic, un líder d’equips humans. Va començar des de zero una empresa industrial i, més recentment, va acceptar el repte de presidir una entitat cívica i social, l’Òmnium cultural. Ens consta que, en assumir aquesta posició, la seva més gran recança era no poder dedicar més temps al seu projecte empresarial, a la internacionalització i la innovació que, gràcies al talent present al seu equip, continuen amb força.

El nostre suport a la seva família i a totes les famílies dels altres condemnats.

 

Compartir

Similar Articles

Necessitem una...L’actual debat sobre l’ampliació de l’aeroport de Barcelona ens demostra la...
Comunicat, març 2021Estan a punt d’esgotar-se els llocs presencials a l’XI Fòrum FemCAT! L’aforament...
Comunicat, febrer 2021Els darrers dies hem viscut uns esdeveniments que lamentem profundament. FemCat defensa...
Memòria anual...Ja és disponible la memòria FemCAT 2020, amb un format nou i continguts multimèdia....
Comunicat, setembre 2020FemCAT manifesta la seva solidaritat amb el Molt Honorable President de la Generalitat de...