El Programa Escola i Empresa arriba a més de 60.000 alumnes

El passat dimarts 27 de juny, vam celebrar la Jornada de cloenda del Programa Escola i Empresa del curs 2016-2017, on van assistir ponents i diversos centres participants. Va ser  un acte participatiu i d’intercanvi d’experiències, i també es va comptar amb una ponència duta a terme pel Sr. Eduard Vallory, director d’Escola Nova 21, centrada en les habilitats i competències dels individus aplicades al món educatiu i professional.

Aquest curs hem arribat a un total de 14.587 alumnes, un 56% més que al curs anterior, en un total de 395 sessions a centres d’arreu de Catalunya, que representen un 73% més respecte al curs anterior. Igualment,ha crescut el nombre de centres participants: si el curs anterior sumaven un total de 154, en el curs d’enguany han estat 253 centres que han participat al programa. La qualitat es manté molt elevada: els centres valoren el programa en el seu conjunt amb una nota de 9,29 sobre 10.

Pel que fa a la penetració de centres a Catalunya, hem passat del 12,16% al 19,67%, arribant per tant a cinquena part de tots els centres de Catalunya.

Durant la jornada, es va presentar un nou video amb testimonis de professors i alumnes sobre la seva experiència amb el Programa.

Més informació

Compartir

Similar Articles

BENCHMARKING CATALUNYA:...Nota de premsa - FemCAT visita entitats exemplars de Barcelona i el Vallès Occidental...
BENCHMARKING CATALUNYA:...Nota de premsa FemCAT visita entitats exemplars de Girona i Olot amb l’objectiu...
Benchmarking Catalunya:...Empresaris i empresàries de FemCAT viatjaran a Girona i Olot amb l’objectiu de...
Nomenament del Dr....El Patronat de FemCAT, reunit el 14  de setembre de 2021, ha atorgat la distinció...
Aeroport, oportunitats...Model de país El debat sobre l’ampliació de l’aeroport ha saltat a l’arena...