El Programa Escola i Empresa arriba a més de 60.000 alumnes

El passat dimarts 27 de juny, vam celebrar la Jornada de cloenda del Programa Escola i Empresa del curs 2016-2017, on van assistir ponents i diversos centres participants. Va ser  un acte participatiu i d’intercanvi d’experiències, i també es va comptar amb una ponència duta a terme pel Sr. Eduard Vallory, director d’Escola Nova 21, centrada en les habilitats i competències dels individus aplicades al món educatiu i professional.

Aquest curs hem arribat a un total de 14.587 alumnes, un 56% més que al curs anterior, en un total de 395 sessions a centres d’arreu de Catalunya, que representen un 73% més respecte al curs anterior. Igualment,ha crescut el nombre de centres participants: si el curs anterior sumaven un total de 154, en el curs d’enguany han estat 253 centres que han participat al programa. La qualitat es manté molt elevada: els centres valoren el programa en el seu conjunt amb una nota de 9,29 sobre 10.

Pel que fa a la penetració de centres a Catalunya, hem passat del 12,16% al 19,67%, arribant per tant a cinquena part de tots els centres de Catalunya.

Durant la jornada, es va presentar un nou video amb testimonis de professors i alumnes sobre la seva experiència amb el Programa.

Més informació

Compartir

Similar Articles

Necessitem una...L’actual debat sobre l’ampliació de l’aeroport de Barcelona ens demostra la...
Comunicat, març 2021Estan a punt d’esgotar-se els llocs presencials a l’XI Fòrum FemCAT! L’aforament...
Comunicat, febrer 2021Els darrers dies hem viscut uns esdeveniments que lamentem profundament. FemCat defensa...
Memòria anual...Ja és disponible la memòria FemCAT 2020, amb un format nou i continguts multimèdia....
Comunicat, setembre 2020FemCAT manifesta la seva solidaritat amb el Molt Honorable President de la Generalitat de...