Sortim al món: Estratègies per a la internacionalització de les empreses catalanes

Sortim al món: Estratègies per a la internacionalització de les empreses catalanes

1a edició (2007): Sortim al món: Estratègies per a la internacionalització de les empreses catalanes

El Fòrum FemCAT és el punt de trobada on la comunitat empresarial a Catalunya té l’oportunitat de posar en comú experiències i coneixements rellevants per al desenvolupament econòmic i social. Des de la seva primera edició l’any 2007, al Fòrum FemCAT s’han abordat temes com la internacionalització, la marca de país, la formació, la recerca i la innovació, la transferència de coneixement, el treball i la immigració.

Internacionalitzar, exportar, invertir, competir amb empreses d’arreu del món. Pensar en mercats més amplis que el nostre més proper. En definitiva, sortir al món per esdevenir més competitius en un entorn globalitzat.  Essent aquest un dels principals reptes per a les empreses catalanes, el primer Fòrum va plantejar un debat sobre les estratègies més adients d’internacionalització per a les empreses catalanes.

A més de destacats executius catalans, hi van participar ponents internacionals com el General Colin L. Powell, Secretari d’Estat dels Estats Units d’Amèrica (2001-2005); Steve Forbes, President i Conseller Delegat del Grup Forbes; Erkki Liikanen, Governador del Banc de Finlàndia i Comissari Europeu d’Empresa i Societat de la Informació (1999-2004); Mikko Kosonen, Vicepresident Sènior d’Estratègia de Nokia (1997-2006), i Juha Rantanen, President de FINPRO i Conseller Delegat d’Outokumpu Group.

Més informació

Veure programa

Compartir

Activitats

  • Àrees de treball
  • Emprenedoria i Innovació
  • Competitivitat
  • Projecció al món
  • Cohesió social
  • Fòrum

Copersona

Copersona

A Copersona conflueixen persones i entitats... Llegir més...

Societat digital: reptes i oportunitats

Societat digital: reptes i oportunitats

11a edició (2021). Societat digital: reptes i oportunitats

  La digitalització com a estratègia de país, la col·laboració pública-privada i la inclusió... Llegir més...

Parlament i Empresa

Parlament i Empresa

Universitat i Empresa

Universitat i Empresa

L’educació, a tots els nivells, és una de les principals eines per al progrés social, cultural i econòmic. FemCAT està compromès amb l’ensenyament superior i amb la recerca, que... Llegir més...