Empresa i Coneixement: un nou món

Empresa i Coneixement: un nou món

4a edició (2010): Empresa i Coneixement: un nou món

En un moment de revisió fundada dels pilars de la competitivitat, la gestió, difusió i l’aprofitament del coneixement es perfilen com a una aposta sostenible del futur dels països. Catalunya parteix d’una bona base, tant per la riquesa de la seva producció científica com pels seus actius de gestió del talent.

El quart Fòrum de FemCAT va donar veu als agents que, en la nostra societat, custodien, generen i transfereixen coneixement. Un acadèmic, un investigador i un empresari van donar la seva visió sobre els elements que poden ajudar a Catalunya i les seves empreses en el viatge cap a un futur més competitiu.

Van participar al Fòrum com a ponents: Rafael Reif, Provost del Massachusetts Institute of Technology; Josep Maria Gatell, Co-director d’Hivacat, i Antoni Esteve, President d’Esteve.

  • Rafael Reif: “Les nacions que prosperen són les que inverteixen en capital humà.”
  • Antoni Esteve: “És necessari comptar amb un cercle de creativitat obert, on cada cop més hauran de participar especialistes diversos, potser distribuïts en diferents països.”

Més informació

Veure programa

Amb el patrocini de:

Compartir

Activitats

  • Àrees de treball
  • Emprenedoria i Innovació
  • Competitivitat
  • Projecció al món
  • Cohesió social
  • Fòrum

Societat digital: reptes i oportunitats

Societat digital: reptes i oportunitats

11a edició (2021). Societat digital: reptes i oportunitats

  La digitalització com a estratègia de país, la col·laboració pública-privada i la inclusió... Llegir més...

Parlament i Empresa

Parlament i Empresa

Universitat i Empresa

Universitat i Empresa

L’educació, a tots els nivells, és una de les principals eines per al progrés social, cultural i econòmic. FemCAT està compromès amb l’ensenyament superior i amb la recerca, que... Llegir més...

Escola i Empresa

Escola i Empresa

Què aporta una empresa a la societat? En què consisteix el dia a dia dels empresaris i les empresàries? Per què els agrada la seva feina? Quines habilitats requereix? A través d’un... Llegir més...