Competir al Món: el Repte de la Localització Empresarial

Competir al Món: el Repte de la Localització Empresarial

6a edició (2012): Competir al Món: el Repte de la Localització Empresarial

Quins són els paràmetres de competitivitat que ajudaran empreses i territoris a sortir ràpidament de la crisi? Què estan fent les empreses al respecte? Resisteixen Catalunya i les empreses catalanes la comparació amb els millors jugadors a escala global? Aquestes són les preguntes que es van fer als ponents del 6è Fòrum FemCAT.  Els convidats varen respondre amb elements complexes que configuren una radiografia i recomanacions sobre la competitivitat empresarial a Catalunya.

Van participar com a ponents: Carles Navarro, vicepresident comercial de BASF; Xavier Carbonell, director de responsabilitat social corporativa de Mango, i Oriol Guixà, conseller delegat de La Farga Group.

  • Xavier Carbonell: “L’empresa pot posar molts mitjans per ser competitiva però al final ho serà si el país també és competitiu.”
  • Carles Navarro: “Entre tots em d’afavorir les condicions que permetin continuar la política d’inversió a Catalunya.”
  • Oriol Guixà: “És responsabilitat dels empresaris fer-se càrrec de les organitzacions empresarials i potenciar així un entorn innovador i competitiu.”

Més informació

Veure programa

Amb el patrocini de:

Compartir

Activitats

  • Àrees de treball
  • Emprenedoria i Innovació
  • Competitivitat
  • Projecció al món
  • Cohesió social
  • Fòrum

Societat digital: reptes i oportunitats

Societat digital: reptes i oportunitats

11a edició (2021). Societat digital: reptes i oportunitats

  La digitalització com a estratègia de país, la col·laboració pública-privada i la inclusió... Llegir més...

Parlament i Empresa

Parlament i Empresa

Universitat i Empresa

Universitat i Empresa

L’educació, a tots els nivells, és una de les principals eines per al progrés social, cultural i econòmic. FemCAT està compromès amb l’ensenyament superior i amb la recerca, que... Llegir més...

Escola i Empresa

Escola i Empresa

Què aporta una empresa a la societat? En què consisteix el dia a dia dels empresaris i les empresàries? Per què els agrada la seva feina? Quines habilitats requereix? A través d’un... Llegir més...