Barcelona Education in Science and Technology (BEST)

Barcelona Education in Science and Technology (BEST)

La Fundació Barcelona Education in Science and Techology (BEST) va ser creada l’estiu del 2017 per afavorir la formació universitària d’excel·lència, en especial les col·laboracions interdisciplinàries i interuniversitàries, impulsar la formació de professionals amb una alta capacitació professional i tècnica així com identificar, atraure i promoure el talent d’estudiants amb provades capacitats intel·lectuals i d’esforç. Les entitats fundadores són la Universitat Politècnica de Catalunya, la Universitat Pompeu Fabra, l’associació Barcelona Global i FemCAT, que són també les impulsores del Bachelor’s Degree in Industrial Technologies and Economic Analysis, titulació conjunta impartida per les dues universitats que s’inicia el curs 2018-2019.

La Fundació BEST actua com a nexe d’unió entre empreses interessades en la promoció, captació i desenvolupament de talent, i les universitats. Així, s’estableix un diàleg per al disseny i la implementació del grau i es facilita als estudiants beques d’estudis i oportunitats de pràctiques empresarials. Aquest grau té com a objectiu formar professionals en els camps de l’enginyeria industrial i economia, amb implicació empresarial, caràcter global i enfocat a contribuir a la competitivitat econòmica de la ciutat. S’imparteix íntegrament en anglès i implicarà, en els cursos successius, una universitat forana.

La Fundació té la intenció de promoure altres graus universitaris que incorporin els valors de la interdisciplinarietat, la col·laboració universitària, la vocació global i l’excel·lència.

Compartir

Activitats

  • Àrees de treball
  • Emprenedoria i Innovació
  • Competitivitat
  • Projecció al món
  • Cohesió social
  • Fòrum

Societat digital: reptes i oportunitats

Societat digital: reptes i oportunitats

11a edició (2021). Societat digital: reptes i oportunitats

  La digitalització com a estratègia de país, la col·laboració pública-privada i la inclusió... Llegir més...

Parlament i Empresa

Parlament i Empresa

Universitat i Empresa

Universitat i Empresa

L’educació, a tots els nivells, és una de les principals eines per al progrés social, cultural i econòmic. FemCAT està compromès amb l’ensenyament superior i amb la recerca, que... Llegir més...

Escola i Empresa

Escola i Empresa

Què aporta una empresa a la societat? En què consisteix el dia a dia dels empresaris i les empresàries? Per què els agrada la seva feina? Quines habilitats requereix? A través d’un... Llegir més...