Barcelona Graduate School of Economics (BGSE)

Barcelona Graduate School of Economics (BGSE)

Barcelona Graduate School of Economics (BGSE)

La Barcelona Graduate School of Economics (BGSE) és una institució per a la cooperació científica en recerca i educació superior en economia i ciències socials. Va ser fundada al juliol del 2006 per quatre institucions acadèmiques: la Universitat Pompeu Fabra (UPF), la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), el Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) i el Centre de Recerca en Economia Internacional (CREI). Rep també el suport del Grup Agbar, l’AXA Research Fund, el Banc Sabadell, la Fundació Catalunya – La Pedrera, la Fundació Bancària “La Caixa”, FemCAT , el Departament d’Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona, entitats totes elles presents al seu patronat.

La Barcelona GSE té com a objectius ser permanentment reconeguda com una de les institucions de primera línia mundial en postgrau d’excel·lència i en recerca de frontera en economia i ciències socials. FemCAT n’és patró fundador i, des del desembre de 2014, el representant de FemCAT al patronat de la BGSE és el Sr. Oriol Piña.

Més informació:

www.barcelonagse.eu

Compartir

Activitats

  • Àrees de treball
  • Emprenedoria i Innovació
  • Competitivitat
  • Projecció al món
  • Cohesió social
  • Fòrum

Copersona

Copersona

A Copersona conflueixen persones i entitats... Llegir més...

Societat digital: reptes i oportunitats

Societat digital: reptes i oportunitats

11a edició (2021). Societat digital: reptes i oportunitats

  La digitalització com a estratègia de país, la col·laboració pública-privada i la inclusió... Llegir més...

Parlament i Empresa

Parlament i Empresa

Universitat i Empresa

Universitat i Empresa

L’educació, a tots els nivells, és una de les principals eines per al progrés social, cultural i econòmic. FemCAT està compromès amb l’ensenyament superior i amb la recerca, que... Llegir més...