Escola i Empresa

Escola i Empresa

Què aporta una empresa a la societat? En què consisteix el dia a dia dels empresaris i les empresàries? Per què els agrada la seva feina? Quines habilitats requereix? A través d’un diàleg entre un empresari o empresària i l’alumnat d’Educació Secundària, el programa ajuda els i les estudiants a visualitzar aspectes de la vida a l’empresa i del seu paper a la societat.

El programa Escola i Empresa, elaborat conjuntament amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona (a través de Barcelona Activa, la Fundació BCN Formació Professional i el Consorci d’Educació de Barcelona), AIJEC – Joves Empresaris de Catalunya, Barcelona Global, Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa, Creacció, Fòrum Carlemany, Global Lleida, PIMEC Joves i Sant Cugat Empresarial.

Més informació:

www.escolaiempresa.cat

Compartir

Activitats

  • Àrees de treball
  • Emprenedoria i Innovació
  • Competitivitat
  • Projecció al món
  • Cohesió social
  • Fòrum

Copersona

Copersona

A Copersona conflueixen persones i entitats... Llegir més...

Societat digital: reptes i oportunitats

Societat digital: reptes i oportunitats

11a edició (2021). Societat digital: reptes i oportunitats

  La digitalització com a estratègia de país, la col·laboració pública-privada i la inclusió... Llegir més...

Parlament i Empresa

Parlament i Empresa

Universitat i Empresa

Universitat i Empresa

L’educació, a tots els nivells, és una de les principals eines per al progrés social, cultural i econòmic. FemCAT està compromès amb l’ensenyament superior i amb la recerca, que... Llegir més...