Integració laboral de les capacitats diverses

Integració laboral de les capacitats diverses

Entenent que l’empresa és co-responsable del seu entorn, a FemCAT volem contribuir a la inserció laboral de les persones amb discapacitat, fent accions de sensibilització a través de l’exemple. Més que persones amb discapacitats, hi ha persones amb moltes capacitats diverses, i aquestes capacitats o talents, s’han de poder expressar en plenitud.

Així,  durant els darrers anys hem recollit diferents exemples de contractació directa de persones amb capacitats diverses, hem  organitzat taules de diàleg sectorials en el marc de FemCAT i hem organitzat dues jornades sobre la “Integració laboral de les capacitats diverses” on treballadors i empresaris han compartit les seves experiències, i on hem compartit les conclusions i un pla d’acció de FemCAT en aquest àmbit, que pretenem fer extensiu a les empreses d’arreu de Catalunya.

Programa jornada a Figueres (12/06/2019)

Programa jornada a Calldetenes (13/07/2017)

Conclusions i pla d’acció

Més informació

Participar en la reducción del abandono escolar_ un análisis desde el mundo empresarial – educaweb.com, en el Monográfico 367, Actualidad sobre educación, formación y trabajo. Abandono escolar: cómo reducirlo desde la empresa (educaweb, 3 /07/2019)

Integrar la diversitat de talent a l’empresa (Via Empresa, 24/06/2019)

La fundació privada Altem i Femcat reuneixen empresaris i institucions en una jornada sobre la inserció laboral de persones amb discapacitat (13/06/2019)

Mig segle fent inserció per a persones amb discapacitat. (El Punt Avui 10/06/2019)

La Fundació Privada ALTEM i FemCAT organitzen una jornada per a empresaris sobre la inserció laboral de persones amb discapacitat (11/06/2019)

Els empresaris responen a la crida de femcat per generar més oportunitats laborals per a persones amb capacitats diverses (18/07/2017)

Femcat organitza la jornada “Integració Laboral de Persones amb Capacitats Diverses” (10/07/2017)

Normalidad será diversidad (La Vanguardia, 16/07/2017)

FemCAT impulsa la integración laboral (Expansión, 14/07/2017)

FemCAT anima a contractar discapacitats (El Periódico, 16/07/2017)

Talent Divers (Via Empresa, 11/07/2017)

Compartir

Activitats

  • Àrees de treball
  • Emprenedoria i Innovació
  • Competitivitat
  • Projecció al món
  • Cohesió social
  • Fòrum

Societat digital: reptes i oportunitats

Societat digital: reptes i oportunitats

11a edició (2021). Societat digital: reptes i oportunitats

  La digitalització com a estratègia de país, la col·laboració pública-privada i la inclusió... Llegir més...

Parlament i Empresa

Parlament i Empresa

Universitat i Empresa

Universitat i Empresa

L’educació, a tots els nivells, és una de les principals eines per al progrés social, cultural i econòmic. FemCAT està compromès amb l’ensenyament superior i amb la recerca, que... Llegir més...

Escola i Empresa

Escola i Empresa

Què aporta una empresa a la societat? En què consisteix el dia a dia dels empresaris i les empresàries? Per què els agrada la seva feina? Quines habilitats requereix? A través d’un... Llegir més...