Renovació al Patronat i Presidència de FemCAT

Barcelona, 19 de gener de 2017. Avui a la tarda la Fundació Privada d’Empresaris (FemCAT) ha celebrat la seva Assemblea anual, en la qual s’han renovat els membres del Patronat i s’ha escollit  el Sr. Pau Relat com a nou president de la institució. El Sr. Pau Relat pren el relleu del Sr. Ramon Carbonell.

En aquesta nova etapa el Sr. Relat ha manifestat que se seguirà treballant pels objectius fundacionals de FemCAT, fent especial èmfasi en l’eix “Talent” – amb projectes relacionats amb l’educació a tots els nivells, la recerca i la transferència de coneixement – i l’eix “Empresa és Societat” – amb projectes relacionats amb la responsabilitat social, la representativitat a diferents organismes i la relació público-privada.

El Sr. Pau Relat és farmacèutic per la Universitat de Barcelona (UB) i Màster en Direcció i Administració d’Empreses (MBA) per IESE. És Conseller Delegat de MAT Investment Holding, on ha desenvolupat gran part de la seva carrera professional. L’empresa inclou Industrias Químicas del Vallés, Riegos Iberia Regaber, Hidroglobal i Dorot Control Valves, companyies de tractament de l’aigua, tecnologia aplicada a l’agricultura i productes per la protecció dels cultius. És membre de FemCAT des del 2011, i n’és vicepresident des del 2015. També és membre del Ple de la Cambra de Comerç de Barcelona, president de Comissió d’Internacionalització d’aquesta entitat. Des del juny de 2011 és vocal del Consell General de Fira de Barcelona. L’any 2014 va rebre el premi “E.Y.” a l’Emprenedor Emergent de l’any.

Durant els dos anys de mandat del Sr. Ramon Carbonell, els membres de la fundació han superat el centenar i s’han incrementat els lligams amb entitats compromeses amb la innovació, la cultura i la competitivitat de Catalunya, com són el Barcelona Institute of Technology, fundat el 2015, el centre UNESCO de Catalunya, la fundació PuntCat o la Barcelona Graduate School of Economics. Així mateix, s’ha mantingut la col·laboració amb diverses universitats públiques catalanes, el Parlament de Catalunya i les escoles, amb el programa Escola i Empresa que, des que es va iniciar fa 6 anys, ha arribat a més de 60.000 alumnes de secundària.

A partir d’avui mateix, el senyor Ramon Carbonell passarà a ser patró d’honor de FemCAT, de la mateixa manera que ja ho són els anteriors presidents, Joaquim Boixareu, Josep Mateu, Carles Sumarroca i Miquel Martí.

FemCAT, fundació privada i independent, agrupa empresaris i empresàries amb  la missió de fer de Catalunya un dels millors països del món. Un país competitiu, obert al món, amb capacitat emprenedora i d’innovació, cohesió social i sostenible al llarg del temps. Els membres de FemCAT, que ho són a títol individual, aporten el seu temps i saber fer per contribuir a resoldre els reptes del país. A FemCAT liderem projectes, participem en entitats vertebradores i proposem temàtiques que són rellevants per al futur de Catalunya.

Composició del nou Patronat.

Compartir

Similar Articles

BENCHMARKING CATALUNYA:...Nota de premsa - FemCAT visita entitats exemplars de Barcelona i el Vallès Occidental...
BENCHMARKING CATALUNYA:...Nota de premsa FemCAT visita entitats exemplars de Girona i Olot amb l’objectiu...
Benchmarking Catalunya:...Empresaris i empresàries de FemCAT viatjaran a Girona i Olot amb l’objectiu de...
Nomenament del Dr....El Patronat de FemCAT, reunit el 14  de setembre de 2021, ha atorgat la distinció...
Aeroport, oportunitats...Model de país El debat sobre l’ampliació de l’aeroport ha saltat a l’arena...